Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Μετά το Ελληνικό, ο Ελαιώνας

Μετά το Ελληνικό, ο Ελαιώνας

Η Επιτροπή μας χαιρετίζει την πάνω από κάθε πρόβλεψη συμμετοχή πολιτών στις εκδηλώσεις στο Ελληνικό 18-19-20 Γενάρη. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα για μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό και θεωρούμε απαράδεκτο το σχέδιο που παρουσίασε ο κ. Σουφλιάς.

Ήρθε ή ώρα να διεκδικήσουμε αποφασιστικά 3 μεγάλα μητροπολιτικά πάρκα στο Λεκανοπέδιο: στο Ελληνικό, στον Ελαιώνα και στο Γουδή

Η Επιτροπή μας αναγγέλλει τη διοργάνωση ΗΜΕΡΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ στις 27 Γενάρη.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 από το σταθμό ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ.

Μέσα από τις γειτονιές του Γκαζιού και του Βοτανικού, με μουσική, δρώμενα και συνθήματα, και αφού θεμελιώσουμε το Πάρκο υψηλού πρασίνου στον Ελαιώνα, θα φθάσουμε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο 12 μμ Εκεί θα γίνουν συζητήσεις, προβολές video, έκθεση υλικών από κινήματα πόλης. Στις 2:30μμ θα ακολουθήσει γλέντι.

Συμμετέχουν επιστημονικοί φορείς (ΕΜΠ, ΤΕΕ, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων), ο δήμαρχος Ελληνικού Χρ. Κορτζίδης, κινήσεις και σύλλογοι πολιτών από όλες τις γύρω περιοχές, οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι του Ελαιώνα και εκπρόσωποι επαγγελματιών του Ελαιώνα, βουλευτές, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Αθήνας «Ανοιχτή Πόλη» Αλ. Τσίπρας και «Συμπαράταξη» Στ. Λάμπρου, δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα τους ο Γ Αναγνωστόπουλος από το ΠΑΣΟΚ), καθώς και η αντι-νομάρχης Αθήνας Δανάη Αντωνάκου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες θα παρουσιασθούν σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 24 Γενάρη στο Δικηγορικό Σύλλογο ώρα 1μμ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: